Algemene voorwaarden

Aankomen en vertrekken

Wij hanteren geen vaste wisseldagen. Voor aankomstdagen geldt: het onderkomen moet beschikbaar zijn op de gewenste begindag van de vakantie, tot de gewenste einddag. Tussentijdse verlenging is mogelijk in hetzelfde onderkomen als dit beschikbaar is. In alle gevallen ter beoordeling/beslissing aan diAgoVakanties.

Bij aankomst kun je beschikken over de chalet vanaf 15.00 uur in het voor- en na seizoen en vanaf 16:00 in het hoogseizoen en vragen we je te vertrekken om uiterlijk 10.00 uur. Later vertrek is ook mogelijk, maar moet tevoren geregeld worden en zal kosten met zich meebrengen.

Als blijkt dat er bij de aankomst in de chalet breuk of vermissing dan wel technische of andere gebreken worden geconstateerd, vragen wij dit direct te melden bij ons. Dit geldt ook voor het geval je onderkomen niet goed of onvoldoende schoongemaakt is. Hierdoor kunnen we snel actie ondernemen.

Reserveren en betalen

Je kunt reserveren per reserveringsformulier op de site, per mail, per telefoon of app. Bij reservering ontvang je van ons een huurcontract die ondertekend dient te worden. Nadat alle overeengekomen bedragen in het huurcontract zijn voldaan wordt er een Betalingsbevestiging opgestuurd. Deze neem je mee naar de camping.

In het huurcontract geven we aan welk bedrag er betaald moet worden in het kader van de aanbetaling en wanneer het resterende bedrag betaald dient te zijn. Indien hieraan niet kan worden voldaan zal de boeking geannuleerd worden. Voor de aanbetaling hanteren we 25% van de totaalsom met  een minimum van €100,- . De restbetaling dient uiterlijk 2 maanden voor de aankomstdatum voldaan te zijn. 

Indien de vakantieperiode aanvangt binnen 2 maand na boeking dient het volledige bedrag ineens te worden voldaan. Mocht hier niet aan worden voldaan is diAgoVakanties gerechtigd de reservering/boeking te annuleren.

Annuleren

Wij adviseren dringend een annuleringsverzekering af te sluiten. diAgoVakanties wordt bij elke annulering schadeloos gesteld met de te ontvangen vergoeding van de verzekeraar.

Indien de boeking wordt geannuleerd na betalen van de aanbetaling en voor het voldoen van de restbetaling dan zijn de kosten 100% van de reeds gedane aanbetaling. Indien er geannuleerd wordt na het voldoen van de restbetaling dan zijn de kosten 100% van het reeds voldane bedrag; er is geen restituering mogelijk.

Bij vroegtijdig beëindiging van het verblijf is er geen restituering mogelijk.

Als diAgoVakanties een accommodatie van een andere verhuurder voor je inhuurt gelden voor deze accommodatie en periode, de regels zoals die opgesteld zijn door de eigenaar. De inventaris en andere voorzieningen kunnen dan afwijken. Door het boeken ga je akkoord met deze voorwaarden en ze te kennen.

Bijkomende kosten

Toeristenbelasting betaal je zelf aan de camping en wordt verrekend met de borg op de camping, bij je vertrek. 

Schoonmaak en vuilafvoer

De schoonmaakkosten zijn bij al onze prijzen inbegrepen. Nergens meer druk om maken, is ons streven. Je betaalt alleen de toeristenbelasting rechtstreeks aan de camping en een borg (variërend van € 50,00 tot 150,00) voor de sleutels, key-pas en toegang tot het zwembad bij de receptie op de camping. Deze is contant!

Airco en elektriciteit

Het gebruik van de airco: In Porlezza is het gebruik van de airconditioning verwerkt in de huur. 

Elektriciteit is echter kostbaar. We vragen onze gasten geen onnodige elektriciteit te gebruiken. Een airco aanzetten met open deuren of ramen of wanneer je afwezig bent helpt niet en is duur. Een elektrische BBQ is niet toegestaan. Het aanzetten van ventilatoren op de veranda, dus buiten, helpt alleen lucht te verplaatsen. Niet tegen warmte en is erg duur. Zet ‘s nachts liever een raam open i.p.v. het laten doordraaien van de airco. Ook het gebruik van extra elektrische verwarming etc is niet toegestaan. Het elektrische systeem is afgestemd op de inrichting van de chalets. 

Het laden van Electrische en Hybride auto's is ten strengste verboden!

We hopen op jullie medewerking.

Aansprakelijkheid

Verhuurder (diAgoVakanties) is niet aansprakelijk voor schade aan de huurders, de bezittingen van de huurders of  schade anderszins. Ook niet voor het onklaar raken of buiten werking stellen van technische apparatuur en/of het uitvallen van voorzieningen op de camping tijdens je verblijf.

De huurder wordt aansprakelijk gesteld voor beschadigingen, vermissingen en de gevolgen van slecht beheer. Wij gaan er van uit dat je onze onderkomens als een goede gast behandelt. Roken is binnen niet(!) toegestaan.

Wijzigingen voorbehouden. Aan fouten op onze site/algemene voowaarden kunnen geen rechten worden ontleend.